Vuonna 2010 esitelty A7 on tyylitietoisen, mutta kuitenkin käytännöllistä premium-luokan autoa tarvitsevan ihmisen valinta. A7:ssa on niin sanottu luiskaperä, iso kontti ja istumatilat neljälle. A6 on teknisesti hyvin samankaltainen auto A7:n kanssa, mutta A7 kääntää ehdottomasti enemmän päitä kadulla.

Viime aikojen Audit ovat olleet mittatikkuja sisustuksen laatutasossa, eikä A7 ole tästä poikkeus. Voisi lähes sanoa, että ”aaseiskan” ohjaamo on markkinoiden paras laadukkuudessa ja tyylikkyydessä.

Ajoasento on moitteeton ja istuimessa monipuoliset säädöt. Ohjaus on tarkka ja varsinkin pidemmillä matkoilla A7 on elementissään. Kaupunkipyörityksessä Audi on kankeampi huonon takanäkyvyyden takia.

Moottoriarsenaaliin kuuluu Audin ylemmän sarjan parhaimmistoa. Suomen valikoimassa on 3-litrainen V6 sekä bensiini- että dieselvaihtoehtona. Jokainen Suomessa myytävä A7 on varustettu quattro-nelivedolla.

Omistajien kokemuksia:

Auto on coupemaisesta korista huolimatta erittäin käytännöllinen ja tilava. Hallintalaitteet ovat hyvin esillä ja viimeistely huippua. Laadukkukkuus ja luotettavuus huippuluokkaa ajettavuudesta puhumattakaan. –Knightrider

Näytä kaikki Audi uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.