Vuonna 2004 esitellyn ensimmäisen sukupolven 1-sarja oli BMW:n yritys päästä c-segmenttiin, mutta merkin omilla vahvuuksilla maustettuna. Seuraava eli nykyinen sukupolvi esiteltiin 2011 ja on ollut myyntimenestys pitkin Eurooppaa. 1-sarjaa myydään sekä 3- että 5-ovisena.

1-sarjan etuna ja haittana on aina ollut takaveto. Auto on kompakti ja ketterä ja luokkansa yksi maukkaimmista autoista ajaa. Talvella takaveto saattaa taas tuottaa ongelmia. Takatilat eivät vieläkään ole aivan kilpailijoiden tasolla, mutta aikuinen mahtuu melko hyvin takapenkille.

Pikkubemu on saanut myös isompien mallien herkkuja varustelistaansa, joten kuljettaja viihtyy varmasti autossaan. 1-sarjan voimalinja on moderni ja tarjolla on useita erilaisia ahdettuja bensiini- ja dieselmoottoreita. Listalta voi myös ruksia hienosti toimivan 8-pykäläisen automaattivaihteiston sekä joka kulmasta raapivan xDrive-nelivedon. 

Omistajien kokemuksia:

Auto on tehty kuskin ehdoilla. Etupenkit ovat Sport-varustuksella mitä mainioimmat. Takapenkillä asiat eivät ole yhtä hyvin, ja jaloille tulee ahdasta aika nopeasti. –Hannu

Auto on hyvä ajaa vaikka pitempääkin matkaa tai mutkaa, mutta ainoa häiritsevä seikka on ohjauksen keskialueen tunnottomuus ja keinotekoisuus. –Klaus

Näytä kaikki BMW uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.