3-sarja on BMW:n perinteiden ytimessä. Mallia on valmistettu jo vuodesta 1975 alkaen ja on edelleen merkin kulmakiviä. Resepti on yksinkertainen: moottori edessä pitkittäin, veto takana ja tilat viidelle hengelle. Nykyinen sukupolvi saapui 2012 ja on ollut menestys julkaisustaan lähtien.

3-sarja on aina ollut kuljettajien valinta, sillä ohjaamo keskittyy kuljettajan ympärille, ja kaikki hallintalaitteet ovat hyvin käsillä. 3-sarja on ollut luokkansa urheilullisin auto ja pyrkii edelleen olemaan sitä. Nykymallissa ei ole pelkästään menty ajettavuuden ehdoilla, sillä sisätilat ovat asiallisen kokoiset ja mukavuus parantunut rutkasti edeltäjästään.

3-sarjan moottoripaletti on monipuolinen ja taloudellinen. Mukana on runsas määrä ahdettuja bensiini- ja dieselmoottoreita. Suomen oloihin xDrive-neliveto on varteenotettava vaihtoehto. Lisämaininnan ansaitsee myös erinomainen 8-lovinen automaattivaihteisto.

Omistajien kokemuksia:

Kahteen osaan jaettu tavaratilan peite ja verkko on huonompi ratkaisu, kuin että kaikki olisi samassa nipussa. Auton laatu on kyseenalainen, useita oikeita vikoja, jarrut vinkuvat, lämmityslaitteen ohjainyksikkö meni pimeäksi, takaovien tiivisteet vaihdettu. –Keuda

Ajoasento on napakka ja tuntuma tiehen välittyy hallintalaitteiden kautta erittäin hyvin. Hallintalaitteet ovat selväpiirteiset ja hyvin käsien ylettyvillä. –Jukka

Näytä kaikki BMW uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.