5-sarja on yksi ikonisimmista Bemareista, ja on määrittänyt ylemmän keskiluokan standardit ajettavuuden osalta jo pitkään. Nykyinen sukupolvi esiteltiin 2009 ja sai kevyesti uutta meikkiä 2013.

Viimeisimmän sukupolven 5-sarja on ollut erittäin suosittu businessauto. Auto on laadukas, näyttävä, käytännöllinen, hauska ajaa sekä taloudellinen. BMW:n viihdejärjestelmä on luokkansa huippua. Tämä kaikki näkyy myös hinnassa, sillä lähes kaikki herkut maksavat ekstraa.

Touring on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat käytännön tilaa yhdistettynä ylellisyyteen. Erityismaininnan ansaitsee erikseen avattava takaikkuna, josta pienemmät ostokset on helppo sujauttaa sisään.

5-sarjan voimalinja on erinomainen ja moottoreita löytyy jokaiseen lähtöön. Dieselit ovat kaikista suosituimpia sekä järkevimpiä. Aloitusmoottorina on 518d, mutta parhaimman suorituskyvyn ja taloudellisuuden yhdistelmän tarjoaa 520d. 8-lovinen automaattivaihteisto on ehdoton valinta ja talvella xDrive-neliveto ei olisi pahitteeksi. 

Omistajien kokemuksia:

Sähköinen takaluukun aukaisu on erittäin hyvä varuste samoin kuin erikseen avautuva takaikkuna pienten esineiden kuormaamiseen. Tavaratilassa on automaattinen suojaverho mukavuutta lisäämässä. –Petri

Ikäiselleni (60 v) oviaukko ahdas ja penkki sekä kattokorkeus on liian matala, ts autoon meno ja poistuminen hankalaa. –josajas

Näytä kaikki BMW uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.