BMW:n kielessä X tarkoittaa katumaasturia. X1 on BMW:n pienin SUV ja se esiteltiin 2009. Auto on kompaktin kokoinen, mutta tarjoaa säädylliset sisätilat. Auto on sukunäköinen muiden Bemareiden kanssa, mutta korkeampi ulkomuoto ei ole kaikkien mieleen.

Vaikka X1 onkin katumaasturi, yrittää se silti olla sporttinen ajajan auto. Auto onnistuukin tässä melko hyvin tarjoten kuljettajalle mm. BMW:n erinomaisen ajo-asennon. Paikatakseen korkeampaa painopistettä, on jousitus kuitenkin liian kova ja epämukava.

Näkyvyys ulos voisi olla parempi ja kovin rankkaan maastoon ei tällä BMW:llä kannata lähteä, sillä maavara on katumaasturiksi vähäinen.

Moottorivalikoima koostuu tehokkaista ja taloudellisista BMW:n bensiini- ja dieselvoimanlähteistä. Valikoimassa on sekä taka- että nelivetoinen malli. Lisävarustelistalta voi ruksia erinomaisen 8-pykäläisen automaattivaihteiston.

Omistajien kokemuksia:

Ulkonäkö on ehkä risteytys farmaria ja maasturia. Hyvän ja miehekkään näköinen joka suunnasta. Tilaa on mukavasti suht pitkällekin (187 cm) kuljettajalle ja silti kuskin taaksekin mahtuu normaalikokoinen hyvin istumaan. Ajettavuuden voisi kiteyttää sanoihin tukeva ja mukava. –Ismo

Näytä kaikki BMW uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.