Ensimmäisen sukupolven X3 oli BMW:n ensimmäisiä yrityksiä päästä katumaasturiluokkaan, mutta auto oli ominaisuuksiltaan outolintu. Se ei ollut mukava, eikä sillä voinut ajaa maastossakaan. Tämä seuraavan sukupolven X3, joka esiteltiin 2011, on huomattavasti parempi auto.

BMW:n X-sarjan autot ovat urheilullisia katumaastureita, joita pitäisi olla myös hauska ajaa. X3:n ohjaus on tarkka, eikä auto kallistele mutkissa. Edellistä mallia vaivannut järkyttävän epämukava jousitus on nyt poissa. Autolla ajaa siis katumaasturiksi aivan mielikseen.

Sisustuksen laatuvaikutelma on korkealuokkainen ja pehmeitä materiaaleja löytyy ympäri ohjaamoa. Takapenkillä riittää tilaa isollekin aikuiselle ja kontti huomattavan kokoinen. Tämä auto tekee isomman X5:n lähes tarpeettomaksi.

Moottorivalikoima koostu ahdetuista bensiini- ja dieselmoottoreista. Jokainen X3 on luonnollisesti varustettu xDrive-nelivedolla ja halutessaan voi hankkia BMW:n erinomaisen 8-pykäläisen automaattivaihteiston.

Omistajien kokemuksia:

Loistavat tavaratilat, sukset, golf-välineet ja mökkireissujen tavarat kulkevat vaivattomasti mukana pitkiäkin matkoja. BMW ehdottomia valtteja on luotettavuus, ajo-ominaisuudet, sporttisuus. Myöskin neliveto kruunaa kaiken. –Heikki

Näytä kaikki BMW uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.