Civic lienee maailman tunnetuin Honda. Mallin tarina alkoi pikkuautoluokasta 1970-luvulla, ja viime syksynä tuotiin julkisuuteen jo seitsemättä sukupolvea edustava malli. Nyt ei puhuta enää mistään pikkuautosta, sillä Civic on venynyt vuosien saatossa 4,3-metriseksi. Civicin viisiovinen kori on muotoiltu sporttisen persoonallisesti.

Uudessa mallissa on kehitelty edelleen edellismallissa aloitettua leikkikalumaista ilmettä. Mustanpuhuvan keulan katse on tuima ja peräpäässä on paljon kaarevia lasipintoja. Myös kojelauta poikkeaa tavanomaisesta nintendomaiseen suuntaan.

Civicin perusmoottori on 1,4-litrainen. Kovemmasta sykkeestä kiinnostuneet tilaavat itselleen 1,8-litraisen moottoriversion, josta irtoaa 142 hevosvoimaa. Diesel on peräti 2,2-litrainen ja 150-hevosvoimainen.

Viisiovisen Civicin rinnalle on juuri esitelty uusi farmari-malli, Tourer.

Omistajien kokemuksia:

Luotettavaa ja vikavapaata tekniikkaa. Laadukkuuden tuntua, mutta myös viimeistelyn huolimattomuutta kojelaudan saumojen kiinnityksessä. Kyllästyin ranskalaiseen vikaherkkyyteen ja haluan välillä luotettavaa perusautoa. –Alfred

Täytyy sanoa että kyllä tällä autolla nautin ajosta ja tuleekin ajettua hupiajelua enempi kuin monella muulla merkillä mitä ole aikanani omistanut. –Amiko

Näytä kaikki Honda uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.