Cee’d on hieman erikoisesta nimestä huolimatta saavuttanut hyvän aseman Suomessa ja muualla Euroopassa c-segmentissä. Nykyisen korimallin Cee’d esiteltiin alkuvuodesta 2012 ja tuli myyntiin myöhemmin samana vuonna. Huomionarvoista on Kian tarjoama 7 vuoden takuu.

Kia Cee’d on suunniteltu ja valmistetaan kokonaan Euroopassa. Viimeistään tämän mallin myötä Kia pystyy kamppailemaan tasapäisesti kovien eurooppalaisten ja japanilaisten kilpailijoiden kanssa. Ohjaamon viimeistely ja sisätilat ovat laatutasoltaan korkeaa luokkaa, jopa edellä japanilaisia.

Ajo-ominaisuudet ovat ongelmattomat, mutta eivät varsinaisesti herätä hurraahuutoja. Varustetasoja Cee’dissä on neljä: LX, EX, TX ja Business.

Moottoripaletti koostuu 1,4- ja 1,6-litraisista bensiini- ja dieselmoottoreista. Kiaan on myös saatavilla moderni kaksoiskytkinvaihteisto, mutta vain isomman bensiinimoottorin yhteydessä. Dieselin yhteydessä tarjotaan vain kuusilovista perinteistä automaattia.

Omistajien kokemuksia:

"Hallintalaitteet ovat juuri oikeissa paikoissa. Rattiin on keskitetty audio/puhelin/bluetooth toiminnot. Lisäksi ohjauspyörä on lämmitettävä! Myös ohjauksen vasteen 3- asentoinen säätö on kätevä ja säätökytkin on ratissa sekin. Automaattinen ilmastointi/ilmanpuhdisuslaite toimii hienosti. Tavaratila on luokassaan hyvä ja kokonaan verhoiltu. Välipohjan alla on lisää tilaa lokeroituna pienemmille tavaroille. Valaistuskin on hyvä." –Timo

Näytä kaikki Kia uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.