Cee'd GT on Kia Cee'din urheilullinen versio. Sen varustukseen kuuluvat muun muassa urheilulliset Recaro-istuimet, LED-huomiovalot, kaksoispakoputki, 18-tuuman alumiinivanteet sekä huomiota herättävät punaiset jarrusatulat.

Voimanlähteenä toimii turboahdettu 1,6-litrainen GDI-bensiinimoottori, joka tuottaa tehoa 204 hevosvoimaa ja vääntöä 265 Nm. Etuvetoisen mallin vaihteistona on kuusivaihteinen käsivaihteisto, joka kiihdyttää Kia pro_cee'd GT:n ja cee'd GT:n nollasta sataan vain 7,7 sekunnissa.

Cee’d on hieman erikoisesta nimestä huolimatta saavuttanut hyvän aseman Suomessa ja muualla Euroopassa c-segmentissä. Nykyisen korimallin Cee’d esiteltiin alkuvuodesta 2012 ja tuli myyntiin myöhemmin samana vuonna. Huomionarvoista on Kian tarjoama 7 vuoden takuu.

Kia Cee’d on suunniteltu ja valmistetaan kokonaan Euroopassa. Viimeistään tämän mallin myötä Kia pystyy kamppailemaan tasapäisesti kovien eurooppalaisten ja japanilaisten kilpailijoiden kanssa. Ohjaamon viimeistely ja sisätilat ovat laatutasoltaan korkeaa luokkaa, jopa edellä japanilaisia.

Näytä kaikki Kia uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.