Cee’d Sportswagon on hieman erikoisesta nimestä huolimatta saavuttanut hyvän aseman Suomessa ja muualla Euroopassa c-segmentissä. Huomionarvoista on Kian tarjoama 7 vuoden takuu.

Kian farkku on suunniteltu ja valmistetaan kokonaan Euroopassa. Viimeistään tämän mallin myötä Kia pystyy kamppailemaan tasapäisesti kovien eurooppalaisten ja japanilaisten kilpailijoiden kanssa. Ohjaamon viimeistely ja sisätilat ovat laatutasoltaan korkeaa luokkaa, jopa edellä japanilaisia.

Ajo-ominaisuudet ovat ongelmattomat, mutta eivät varsinaisesti herätä hurraahuutoja. Varustetasoja Cee’dissä on neljä: LX, EX, TX ja Business. Sportswagonin tavaratila vetää perusasennossaan 528 litraa.

Moottoripaletti koostuu 1,4- ja 1,6-litraisista bensiini- ja dieselmoottoreista. Kiaan on myös saatavilla moderni kaksoiskytkinvaihteisto, mutta vain isomman bensiinimoottorin yhteydessä. Dieselin yhteydessä tarjotaan vain kuusilovista perinteistä automaattia.

Omistajien kokemuksia:

Sisustus on moderni ja kaikki sijoiteltu juuri oikeille paikoille. Istuimet ovat hyvät ja ryhdikkäät. Tavaratila on luokassaan hyvä ja kokonaan verhoiltu. Normaaliin käyttöön auto on hyvä ja ketterä. En ole katunut. Auto on kivan hiljainen. Kovillakin pakkasilla auto on huippulämmin ja lämpiää nopeasti. Kannatti unohtaa "Esson baarin" tarinat, ja kokeilla ja testata auto itse! –Timo

Näytä kaikki Kia uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.