Tämä tyylikäs katumaasturi esiteltiin sekä tuli myyntiin vuonna 2010. Edellinen Sportage ei vielä ollut ulkonäöllisesti tai ominaisuuksiensa puolesta kilpailukykyinen muiden valmistajien katumaastureiden kanssa. Peter Schreyerin muotoilema uusi Sportage teki valtavan loikan yhdeksi parhaimmaksi SUV:ksi markkinoilla. Kian mukana tulee myös 7 vuoden takuu.

Sportagen moderni ilme jatkuu myös sisätiloissa, jotka ovat ajanmukaiset. Jousitus on katumaastureiden tyypilliseen tapaan hieman nypyttävä ja ohjaus ei ole kaikkein tunnollisin, mutta muuten Sportage on vaivaton ajaa.

Sportage on saatavilla joko etu- tai nelivetoisena. Etuvetoiseen on tarjolla 1,6-litrainen bensiinikone sekä 1,7-litrainen turbodiesel. Nelivedon yhteydessä on ainoastaan 2-litraiset bensiini- ja dieselmoottorit. Nelivetoiseen dieseliin on saatavilla myös automaattivaihteisto.

Omistajien kokemuksia:

"Kauppaostokset sopii penkkejä kaatamatta ja kaatamalla vaikka polkupyörä mukaan. Ajettavuus kesä- ja talvikeleillä hintatasoon nähden erinomainen, kunhan sähköohjaukseen tottuu." –Juhani

"Hyvät tilat isollekin kaverille ja korkealta näkee myös hyvin ulos." –Make

 

 

 

Näytä kaikki Kia uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.