Iso ja näyttävä 3-ovinen Coupé täyttää autonostajan tarpeet, jos sen sisarmalli S-sarja vaikuttaa liian konservatiiviselta valinnalta. Pitkä keula ja erottuvat kylkipokkaukset keventävät ison auton massoittelua.

Sisällä istutaan takanakin erillisistuimilla. Kalleimmissa varustetasoissa etuistuimet on ilmastoitu.

CL 500 –mallin saa myös nelivetoisena. CL:n mukavuus- ja hyötyvarusteiden vakiosarjaan kuuluvat esimerkiksi täysautomaatti-ilmastointi sekä Parktronic-pysäköintutka. Turvapuolen vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa kuljettajan vireystilan valvonta ja kauko-/lähivaloautomatiikka. Lisävarustelulla autoa voi parantaa esimerkiksi pimeänäköavustimella, joka havaitsee tiellä auton edessä liikkuvat kulkijat jo ennen heidän joutumistaan auton valokeilaan.

CL-sarjan moottorit ovat V8 ja V12-vaihtoehtoja, AMG-versioiden biturbomoottoreita. Huippumallin CL 65 AMG:n biturbo vääntää 1000 newtonmetrin voimalla, ”pieninkin” V8 700 newtonmetriä. Kahdeksansylinteristen moottorien taloudellisuutta parantaa hiukan pysäytysautomatiikka. Entistä korkeampaa laatua CL:n ostaville löytyy designo-ulkoväreistä ja verhoilumateriaaleista, joissa hyödynnetään luonnonnahkaa, alcantaraa ja aitoja puusomisteita.

Näytä kaikki Mercedes-Benz uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.