Nissanin urheiluautomalliston huipulla komeileva GT-R on yhtiön näyteikkuna tekniseen osaamiseensa. 2+2 -paikkaisessa autossa on selvää sukunäköä valmistajan pienemmän 370Z-sportin kanssa, mutta suorituskyky on luokkaa tai kahtakin rajumpi. Nissanin Skyline GT-R -mallien perinnettä jatkava auto on yhdistelmä suoraviivaista urheiluautoa ja japanilaisille ominaista tekniikan tuomista esiin.

Varusteisiin kuuluvat muun muassa seitsemän tuuman monitoiminäyttö sekä typpitäytteiset renkaat. Superautoksi laskettava GT-R oli välillä poissa Nissanin tuotepaletista noin 16 vuoden ajan, mutta palasi takaisin. Nykymalli on ollut myynnissä vuoden 2007 lopulta, mutta sitä on uudistettu kevyesti.

Eräillä markkina-alueilla auto on tilattavissa muun muassa EGOIST-versiona, jolloin se räätälöidään poikkeuksellisen pitkälle ostajan toiveiden mukaan. GT-R:n ainoana moottorivarianttina on 3,8-litrainen V6-tuplaturbo. Nelivetoisen auton voimansiirto pyörille tapahtuu kuusilovisella kaksoiskytkinvaihteistolla. Suomen-tuontimallien varustetasot ovat Premium Edition ja Black Edition.

Näytä kaikki Nissan uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.