Nissanin iso crossover Murano ei ole Suomessa kovin yleinen. Vuonna 2002 ensiesitellyn auton päämarkkina-alueita onkin muun muassa Yhdysvallat.

Linjakkaasti muotoiltu Murano uusiutui vuonna 2007, jolloin autoa säädettiin vielä hieman aiempaa luksushenkisemmäksi. Senkin jälkeen Murano on kokenut pienempiä modernisointeja. Muranon rooli Nissanin mallistossa on tarjota kokoa ja näköä Pathfinderin tapaan, mutta hienostuneempaan tyyliin. Sen suunnittelussa on painotettu ylellisyyttä ja jätetty kuljetuskapasiteetin maksimointi hieman vähemmälle. Melko isosta koostaan huolimatta autossa on vain viisi istumapaikkaa.

Etenemiskykyä silti löytynee, sillä Muranon kaikki versiot ovat nelivetoisia. Voimanlähteiksi Muranoon on saatavana 2,5-litrainen diesel sekä 3,5-litrainen V6-bensiinimoottori. Vaihteisto on aina automaatti, joko perinteinen tai variaattorityyppinen CVT. Varustetasoja on tarjolla kaksi: Tekna ja Tekna Pack.

Nissan on lähtenyt ennakkoluulottomasti laajentamaan mallistoa esittelemällä myös Murano CrossCabrioletin, joka on siis isosta SUVista jalostettu avattavakattoinen versio.

Näytä kaikki Nissan uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.