Note on pieni tila-auto, joka lanseerattiin markkinoille vuonna 2004, tuotiin Eurooppaan vuonna 2006 ja uudistettiin kevyesti parisen vuotta sitten. Se on pitkälti sama auto kuin Nissanin kanssa taannoin liittoutuneen Renaultin Modus, joka ei tällä hetkellä ole myynnissä Suomessa.

Noten tunnistaa takaapäin helposti pitkänomaisista, yläpäästään katon suuntaisiksi taittuvista takavaloyhdistelmistä. Malli tuotiin markkinoille kilpailemaan esimerkiksi Opel Merivan kanssa pienten, mutta kohtuullisesti tilaa tarjoavien mallien sarjaan. Noten muotoilu painottuukin käytännöllisyyteen, eli autossa on pysty perä ja pituuteensa nähden keskimääräistä enemmän korkeutta. Muunneltavuutta lisäävät takaistuimen säätömahdollisuus auton pituussuunnassa ja useisiin asentoihin asennettavissa oleva tavaratilan lattialevy.

Sunderlandissa Englannissa valmistettavaa Notea myydään Suomessa mallistolla, joka sisältää kaksi bensiini- ja yhden dieselmoottorin. Varustetasoja on neljä: Visia, Acenta, N-Tec ja Tekna. Voimansiirrosta huolehtii joko viisivaihteinen manuaalivaihteisto tai neljävaihteinen automaatti.

Omistajien kokemuksia:

Sopivasti tavaratilaa ja hyvin muunneltavissa. Sopiva pensapihi auto. –Marjukka

Näytä kaikki Nissan uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.