Kookkaan ja melko kulmikkaasti muotoillun Pathfinderin rooli Nissanin mallipaletissa on tarjota tilaa ja maastokelpoisuutta vähän äijämäisemmässä muodossa kuin Murano.

Avoimemmasta maasturihenkisyydestä huolimatta Pathfinder on kattavasti varusteltu ja vähintään yhtä lähellä henkilö- kuin maastoautoa.

Neliveto alennusvaihteineen kuuluu kuitenkin asiaan. Pathfinderia pidetäänkin todelliseen tarpeeseen hankittavana ajoneuvona toisin kuin monia kevyempiä katumaastureita.

Mallinimenä Pathfinder on ollut Nissanin tuotevalikoimassa jo 1980-luvulta asti, mutta nykyiseen muotoonsa se on kasvanut 2000-luvulla. Nykymalli esiteltiin vuonna 2004, jonka jälkeen sitä on hieman päivitetty. Malliuudistusten myötä Pathfinder on myös saanut kolmannen istuinrivin ja tarjoaa nyt seitsemän istumapaikkaa.

Pathfinderin moottorivalikoimassa on 2,5- ja 3,0-litraiset dieselit. Varustevaihtoehtoja on kolme: XE, SE ja LE. Vaihteistovaihtoehtoina ovat kuusivaihteinen manuaali sekä viisi- ja seitsemänportaiset automaatit.

Näytä kaikki Nissan uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.