3008 esiteltiin alkuvuodesta 2009 ja on Peugeotin ensimmäinen ns. crossover-malli. Auton muotoilu ei ole herättänyt kaikissa ihmisissä hurraahuutoja, mutta onneksi muut ominaisuudet ovat onnistuneet. 3008 sai myös toimia konsernin koekaniinina, ja autoon oli tarjolla vuonna 2011 maailmaan ensimmäinen dieselhybridijärjestelmä.

3008:n tavaratila on muunneltavissa monipuolisesti. Maastohenkisyyttä tuo kaksiosaisesti taittuva takaluukku. Harmittavasti takana istuessa polvitila jää pienehköksi. Edessä kuljettajalla on hyvät oltavat, sillä ohjaamo kaartuu kuskin ympärille. Ohjaamon laadussa ranskatar ei aivan pärjää naapurimaan Saksan verrokeille.

Moottorivalikoimaan kuuluu monipuolisesti ahdettuja bensiini- ja dieselmoottoreita. Erityismaininnan ansaitsee nelivetoinen Hybrid4-dieselhybridi, joka yhdistää mukavasti suorituskykyä ja taloudellisuutta.

Omistajien kokemuksia:

Mukava tila-automainen, rauhallinen ajettava, mutta tarvittaessa suorituskykyä löytyy riittävästi toimimiseen liikenteessä. Hyvä näkyvyys korkealla istuttaessa. Miellyttävä tulla autoon ja lähteä sieltä pois. Tykkään. –Herra51

On vähän kuin citymaasturi, ärhäkkään sopuisan linjakas. –hytky

Näytä kaikki Peugeot uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.