Isoja kissoja on tullut ranskanmaalta tasaiseen tahtiin, ja viimeinen esiteltiin 2010. Tämän auton tapauksessa Peugeot on mennyt muuttamaan numerointitapaansa, sillä 407:n jälkeen tulikin 508, joka korvaa myös isomman 607:n. Auto on kasvanut ulkomitoiltaan, mutta ei liian suureksi. 508 on tyylikäs auto, mutta ehkä osa ranskalaisesta charmista on jäänyt matkan varrelle.

Sisätiloissa esimerkkiä on haettu Saksasta. Ohjaamo on jykevän ja laadukkaan tuntuinen, jossa on paljon pehmeitä materiaaleja. Ranskalaiseen tapaan käytettävyys ei kaikin osin ole toimiva. Takana on tilaa mukavasti jopa kolmelle aikuiselle ja tavaratila on isokokoinen. Takaluukun avausnapin löytämiseen tarvitsee todellakin luovuutta ja kokeilunhalua.

Moottorivalikoimaan kuuluu monipuolinen kattaus eri tehoisia bensiinimoottoreita. Dieseleissä on myös rutkasti valinnanvaraa ja moottorit ovat mukavan pihejä. Isompien bensakoneiden ja dieseleiden yhteyteen on saatavilla myös 6-lovinen automaattivaihteisto.

Omistajien kokemuksia:

Autossa hyvin tilaa, kuski löytää hyvän asennon. Takana myös hyvin tilaa. Aika tyylikäs peli, persoonallinen. Päätin vaan kokeilla, miltä ranskalainen auto tuntuu, mutta hiukan olen pettynyt tekniikan epävarmuuden takia. Ajettavuus on kunnossa, tekniikka pettää. –Mikko

Näytä kaikki Peugeot uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.