Partner Tepee on kompromissi tila-/pakettiauton ja henkilöauton välillä. Selkeää ja korkeaa tilaa löytyy edestä ja takaa (korkeus yli 1800 mm), sisään mahtuu viisi ihmistä, eikä ajettavuuskaan juuri poikkea samankokoisesta henkilöautosta. Monikäyttöisen Partner Tepeen sisarmalli on Citroën Berlingo. Nykyinen versio perustuu PSA-yhtymän 2-pohjalevyyn, ja sitä on valmistettu vuodesta 2008 lähtien.

Suomalaisessa Premium-varustetasossa on toisella istuinrivillä kolme erillisistuinta. Ne voidaan irrottaa yksitellen, selkänojat taittaa alas tai istuimet kipata toisiaan vasten. Myös selkänojat voidaan kallistaa yksitellen. Tilaa riittää hyvin myös sivuttaissuunnassa, sillä hartialeveys on edessä ja takana 1468 mm. Sisäverhoilun saa joko sinisenä tai harmaan ja beigen sävyisenä. Perustavaratilan koko on 505 litraa.

Moottorivalikoima koostuu kahdesta dieselistä sekä VTi 120 –bensiinimoottorista, jonka alkaen-hinta on runsaat 22000 euroa. Vaihteistona on aina 5-lovinen käsivaihteisto, ja kulutuslukemat vaihtelevat 5,3–7,3 litraan. ESC-ajonhallinta sekä neljä turvatyynyä ovat vakiovaruste, mutta varsin monet varusteet saa vain lisävarustelistalta kuten takapariovet, pysäköintitutkan tai automaattiset tuulilasinpyyhkimet. Lisävaruste on myös neljän kattoikkunan muodostama monitoimikatto, joka sisältää myös kattokonsolin sekä sisäpuolen taakkatelineeksi käännettävät kattokiskot.

Näytä kaikki Peugeot uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.