Octavia on Skodan malliston tärkein ja eniten myyty malli. Nykyinen Octavia Combi esiteltiin alkukeväästä 2013 ja saatiin myyntiin kesällä 2013. Octavia on keikkunut Suomen myyntitilastojen kärkisijoilla ensimmäisinä myyntikuukausinaan.

Octavia Combi perustuu VW:n uudelle MQB-pohjarakenteelle, mutta on kasvanut mittojensa puolesta lähes ulos Golf-kokoluokasta. Skoda Octaviassa on tilavat sisätilat sekä valtava tavaratila, johon mahtuu perusasennossa 610 litraa. Sisäilme on laadukas ja viimeistelyn taso korkeaa.

Octavia Combin ajo-ominaisuudet eivät kerää moitteita ja meno on konstailematonta. Kaiken kaikkiaan Octavia on Golfin kanssa kompaktin kokoluokan mittatikku.

Moottoreita on tarjolla laaja kirjo: neljä eri bensiinimoottoria ja kaksi dieselmoottoria eri tehoversioina. Lisävarusteena on tilattavissa DSG-automaatti sekä neliveto. Myös Combi on tarjolla vauhdikkaana RS-versiona.

Omistajien kokemuksia:

"Tilava sporttinen perheauto, jossa tyylikkäät ja tukevat penkit. Todella iso ja käytännöllinen tavaratila. Hyvä ajaa, ajonhallinta toimii, jousitus ei liian kova vaikka kyse RS-mallista. Ensimmäinen uusi autoni, sporttinen perheauto." –Markus

Näytä kaikki Skoda uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.