Nykyinen, toisen sukupolven Superb esiteltiin keväällä 2008. Superb on Skodan malliston isokokoisin malli ja on kuuluisa valtavista takajalkatiloistaan.  Malli sai uutta ilmettä faceliftin yhteydessä kesällä 2013, mutta suurempia uudistuksia ei Superbiin tullut.

Superb on tasapäisesti kamppaillut saksalaisten premium-merkkien kanssa ohjaamon laatutasossa, mutta siitä puuttuvat uusimmat teknologiset innovaatiot ja turvavarusteet. Kokoonsa nähden Superb on aina antanut valtavasti vastinetta rahalle, kun sitä verrataan muihin samankokoisiin kilpakumppaneihin.

Superbin ajo-ominaisuudet ovat saaneet kiitosta ja ison kokonsa myötä eteneminen on erittäin vakaata. Malli on melko aliarvostettu, mutta esimerkiksi Suomessa Superbeja näkee paljon taksitolpilla.

Bensiinimoottoreita on tarjolla neljä kappaletta ja dieseleitä kaksi. Isompien moottoreiden yhteydessä on saatavilla DSG-automaatti ja neliveto.

Omistajien kokemuksia:

Tilaa on hyvin neljälle aikuiselle. Takana kolmelle aikuiselle tilat käyvät ahtaaksi. Jalkatilaa on runsaasti. Tavaratilaa on runsaasti ja tavaroiden kiinnitys koukuilla, verkolla tai erillisellä tilan erottimella on helppoa. –Karih383

Auto on perheen taloudelliseen tilanteeseen mitä parhain ratkaisu.. Tässä autossa maltilliselle määrälle valuuttaa todella saa vastinetta. –Timo

Näytä kaikki Skoda uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.