Swift on markkinoiden edullisin nelivetoinen auto. B-segmenttiin sijoittuva Swift saapui markkinoille  2010 ja kolme vuotta myöhemmin se sai kevyesti uutta meikkiä naamaansa. Swiftin muotoilussa on viitteitä myös uudemmista Mineistä, mikä ei ole välttämättä huono asia.

Auton laatikkomainen muoto mahdollistaa tilavan matkustamon, myös takapenkkiläisille. Swiftin mukana tulee kattava vakiovarustelu, mutta ohjaamon laatuvaikutelma on kovine muoveineen kaukana muista eurooppalaisista kilpailijoista. Myös kontti on tämän kokoiselle autolle pieni.

Swift on näppärä auto kaupungissa, mutta ainoana tarjolla olevan 1,2-litraisen ja 95-hevosvoimaisen bensiinimoottorin voimavarat loppuvat nopeasti. Suomalaisiin talvisiin kaupunkiolosuhteisiin nelivetoinen Swift sopii varmasti kuin nenä päähän.

Huippumallina on pirteä ja pippurinen Swift Sport, joka edustaa perinteisempiä arvoja kierrosherkällä bensiinikoneellaan.

Omistajien kokemuksia:

Swift ei ole mikään perheauto, mutta täysin riittävä yhden hengen työmatka-ajoihin. Auto on hyvin pieni ja sen muotoilu "minimäinen". Katu-uskottavuus esim. Bemareita tai Mersuja vastaan ei ole suurta. Auto on näppärä kaupungissa ja ketterä, peruutustutka auttaa vielä lisäksi. Maantiellä auto ei ole kovin vakaa. –Markku

 

Näytä kaikki Suzuki uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.