Toyotan pieni tila-auto esiteltiin vuonna 2010. Toyotan tapauksessa lisänimike S ei lisää vauhtia, vaan pienentää auton kokoa. Aivan kuten Yaris, myös Verso-S on puhtaasti pikkuautoluokan edustaja, ja sellaisena näppärä erityisesti urbaanina kulkuvälineenä.

Verso-S on alle neljämetriseksi todellinen tilaihme. Taakse mahtuu normaalikokoinen aikuinen mukisematta ja kontti vetää yli 400 litraa. Autoa on näppärä pyöritellä kaupungissa, johon se on myös suunniteltu. Ohjaamon palikat ovat tuttua Toyota-laatua, mutta pehmeitä muoveja saa etsiä suurennuslasin avulla.

Moottorivalikoima koostuu tutusta ahtamattomasta 1,33-litraisesta bensiinimoottorista. Saatavilla on myös portaaton Multidrive-automaattivaihteisto, joka vie raskaammalla kaasujalalla kierrokset niin ylös, että moottori huutaa tuskaisesti ja kenelläkään ei ole kivaa. 

Omistajien kokemuksia:

Etenkin ulkomittoihin nähden mahtavat tilat, lukuun ottamatta leveyttä. Tavaratila hyvin käyttökelpoinen muodoltaan, säädettävän alapohjan kera. Sivutuuliherkkyyttä lukuun ottamatta ajettavuus aivan loistava, varsinkin ennakko-odotuksiin nähden. –Hups

Näytä kaikki Toyota uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.