Uusin jo kolmanteen sukupolveen ehtinyt Yaris saapui loppuvuodesta 2010. Yaris on moderni, tilava ja näppärä b-segmentin auto, joka yrittää nyt myös saada nuorempia asiakkaita. Yariksen kovin ässä hihassa on luokassaan vielä toistaiseksi ainoa hybrid-versio.

Tämän kokoluokan autoksi Yariksen takatilat ovat esikuvalliset. Moni isompikin auto kalpenee Yariksen polvitiloille. Auton mukana tulee paljon mukavia varusteita, mutta ohjaamossa on paljon kovia muoveja. Yariksen ajo-ominaisuuksia kuvastaa ajamisen helppous ja autoa on ilo pyöritellä kaupungilla.

Moottorivalikoima koostuu pienistä ja ahtamattomista bensiinimoottoreista sekä 1,4-litraisesta dieselistä. Kalleimpana mallina on erittäin pihi ja vain 85 g/km hiilidioksidipäästöjä tupruttava hybrid.

Omistajien kokemuksia:

Yaris on pikkunäppärä pienelle naiselle, jonka ei tarvitse ajaa pitkiä matkoja tai ostella isoja tavaroita. Auto on helppo peruuttaa parkkiin, eikä ole niin justiinsa, vaikkei ole ruudussa ihan suorassakaan. Lyhyenä ihmisenä on kätevää, kun saa istua vähän korkeammalla. –Annukka

Tavaratila on riittävä takana ja se on helppo laajentaa kaatamalla takapenkkien selkänojat alas. –vaito

Näytä kaikki Toyota uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.