Tämä malli ei paljon esittelyjä kaipaa. Alemman keskiluokan viistoperien kantaäiti esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1974, ja nykyinen sukupolvi vuonna 2012.

Vuoden 2013 syksyllä Suomeen saapuu Variantin uusin versio, joka on kasvanut pituutta lähes 3 cm, ja akseliväli on pidentynyt 4,2 cm 262 senttimetriin. Suurin muutos näkyy tavaratilassa, joka on kasvanut takaistuimen selkänoja normaaliasennossa 100 litraa 605 litraan. Maksimissaan tavaratilan kuljetuskapasiteetti venyy aina 1 620 litraan.

Golf Variantin uuden sukupolven TSI-bensiinimoottoreiden tehot alkavat 63 kilowatista (85 hv) ja TDI-dieselmoottoreiden 66 kilowatista (90 hv). Myöhemmin mallivalikoimaan saadaan myös TGI BlueMotion-maakaasuversio.

Omistajien kokemuksia:

Tilat ja ajo-ominaisuudet ovat minun tarpeisiini sopivat. Ajettavuus on mielestäni kokoluokan huippua. –Pekka

Kuljettajan paikalle mahtuu jopa huomattavan pitkä kuljettaja. Myös takapenkin jalkatilat riittävät aikuisille. Sisustan materiaalit ja yleinen laatuvaikutelma on parasta, mitä alemmassa keskiluokassa on tällä hetkellä tarjolla. –Tuomo

Ajettavuus on huippuluokkaa, ei tuuli tunnu ja kaikissa tilanteissa jämäkkä ajettava, jos vertaa 2012 Passattiin, niin Golf on ajettavuudeltaankin paljon parempi. –Wolffisti7

Näytä kaikki Volkswagen uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.