Passatin korotettu maastomalli yhdistää farkkukorin SUV-alustaan. Myydään sekä etu- että nelivetoisina versioina. Ensiesittely 2012.

Autossa on Normaalia Passat Variantia 25 mm korkeampi maavara, suurempi lähestymis- ja jättökulma sekä Tiguanista ja Touaregista tuttu mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin.

Alltrackin offroad-maasto-ohjelma sisältää mäkilähtöavustimen, alamäkihidastimen ja maastoajoon sovitetun ABS:n (ABSPlus). Offroad-ohjelma myös optimoi kaasuun vastaavuuden ja DSG-vaihteiston vaihteidenkäytön maastoajoa varten. Kuljettaja voi itse aktivoida ohjelman painikkeesta silloin kun ajo-olosuhteet sitä vaativat.

Bensiinimoottoriksi on tarjolla 155-kilowattinen (210 hv) TSI-moottori. TDI-dieseleitä on kaksi, joiden tehot ovat 103 kW (140 hv) ja 125 kW (170 hv). TSI ja tehokkaampi TDI ovat aina nelivedolla varustettuja 4MOTION-versioita. Vaihteistona niissä on myös aina DSG-automaatti. 140-hevosvoimainen TDI-versio on mahdollista saada myös etuvetoisena. Kaikki TDI-versiot ovat Blue Motion Technolygy -malleja ja varustettu Start-Stop-toiminnolla.

Näytä kaikki Volkswagen uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.