Keskikokoinen tila-auto on luokassaan kompaktin kokoinen. Tähän saa myös kolmannen penkkirivin. Mallina jo iäkäs: auto esiteltiin vuonna 2003.

Touranin TSI-bensiinimoottorit tuottavat maksimiväännön minimikierrosluvulla ja TDI-dieselmoottorit edustavat uusinta Common Rail -teknologiaa.

Moottoriversiosta riippuen Touranin vaihteistona on käsivaihteisto tai DSG-automaattivaihteisto, jonka kaksoiskytkin huolehtii vaihtamisesta täsmällisesti ja ilman vedon katkeamista.

Touranin kolme yksittäistä istuinta toisella penkkirivillä ovat säädettävissä pituussuunnassa, käännettävissä kokoon, siirrettävissä sivusuunnassa ja kokonaan irrotettavissa. Toisen penkkirivin keskimmäisen istuimen saa eteen taittamalla kätevästi pöydäksi.

Omistajien kokemuksia:

"Tilaa on muuten riittävästi, mutta kun takapenkillä on Isofix-kiinnitteinen lastenistuin, niin etupenkin tilat ovat valitettavan rajalliset. Muuten sisätiloissa ei ole moittimista. Ajoasento on kiitettävä ja penkit oikein hyvät. Muunneltavuuskin on kiitettävällä tasolla. Ulkonäkö on niin hyvä, kun nyt tuollaisessa tila-autossa voi olla. Ei mikään silmää hivelevä muotoilu, mutta käytännöllisyys menee ulkonäön edelle. Ajettavuus on tyypillisellä Volkkarin tasolla eli juuri käteen sopiva. Mukava ja vakaa ajaa niin kaupungissa kuin maantielläkin." –Esa

Näytä kaikki Volkswagen uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.