Volvo V60 sijoittuu valmistajan farmarisortimentissa V50:n ja V70:n väliin.

Vuonna 2010 markkinoille tullutta mallia mainostettiin heti kärkeen erittäin dynaamiseksi, eivätkä markkinointipuheet aivan katteettomia olleet. V60 on tanakka ajettava, joskaan mukavuuttakaan ei ole unohdettu. Ulkonäöltään V60 edustaa Volvon uudempaa suuntausta. Kyljen pokkauksen ovat aiempaa silotellummat ja muotoilu virtaviivaisempaa. Yhtäläisyyksiä XC60-mallin ulkonäköön on myös nähtävissä.

Volvo esitteli V60:n yhteydessä jalankulkijan tunnistusjärjestelmän. Nerokas laite kykenee pysäyttämään ajoneuvon alle 35 km/h nopeudesta, ja estämään näin yliajon.

Moottoripaletti koostuu neljästä bensiini- ja kolmesta dieselvaihtoehdosta. Lisäksi on tarjolla flexifuel-malli. Neliveto on saatavissa tehokkaimpien mallien yhteyteen. Vaihteistot ovat kaikki kuusipykäläisiä ja niitä on tarjolla manuaalisena sekä Geartronic ja Powershift -automaatteina.

Varustetasoja on neljä: Kinetic, Momentum, Summum ja R-Design.

Omistajien kokemuksia:

Erinomaisen tilava etuistujille. Tyylikästä ajattomuutta ja pohjoismaista kauneutta hallintalaitteiden kokonaisuudessa. Nautittavaa menoa ja silmäniloa. Turvallinen. Ei minkäänlaisia isoja eikä pieniä vikoja. –Aimo

Tämä uusi 2-litrainen D4 on kyllä paras moottori, mitä minulla yli 40 auton omistajana on ollut. Maavaraa saisi olla enemmän. –Paavo

Tavaratila on riittävä, jos ei tarvitse kuskata isoja lastenrattaita koko aikaa mukana. –Olli-Pekka

Näytä kaikki Volvo uutiset

Kommentit

Kommentoi mallia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.