Koeajossa: Mini Clubvan – Minin paku trenditietoisille yrittäjille

30.08.2013 | Dirk Gulde / AMS
Koeajossa: Mini Clubvan – Minin paku trenditietoisille yrittäjille

Sarjassamme ”autoluokat, joita emme tienneet tarvitsevamme” löytyy uusi yrittäjä: kompakti premium-jakeluauto Mini Clubvan.

Malli erottuu tavallisesta, pidennetystä Mini Clubmanista muutetun kirjaimen lisäksi poistetulla takapenkillä, jonka tilalla on tasainen, kovempaakin käyttöä kestävä, muovinen lattiapinta. Valtava kalteri suojaa yllättävissä tilanteissa etupenkkiläisiä tavaroiden hyökkäyksiltä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Tavaraa mahtuu sisään 860 litraa, ja tuotteiden mainostamiseen on auton ulkopuolella hyvin tilaa. Takaikkunoita ei ole peitetty pelleillä, niin kuin mallin esikuvassa Morris Mini Vanissa, vaan ikkunoiden päälle on laitettu eräänlaiset muoviset kalvot.

Pakettiauton pienemmät käyttökulut eivät tällä kertaa näy tekniikassa eivätkä ajo-ominaisuuksissa. Koeajettu 112-hevosvoimainen Mini Clubvan Cooper D, jossa on kalliinpuoleinen monivarsituettu taka-akseli, on ajossa yhtä terävä ja ketterä kuin viisipaikkainen veljensäkin. Clubvan ei ainoastaan ole markkinoiden jalosukuisin paku, vaan myös hauskin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.