Koeajossa nyt: Skoda Octavia 4x4

19.02.2015 | Timo Nurmi

Skoda on kasvattanut nelivetomallistoaan ottamalla tarjontaan myös LB- eli viistoperäisen Octavia-korimallin nelivedot. Aiemminhan neliveto-Octavia oli tarjolla vain farmarikorilla.

4x4-Octavia on tuontiohjelmassa 1,8-litraisella bensiinimoottorilla sekä 1,6- ja 2,0-litraisilla dieseleillä. Viistoperäisenä hinnat alkavat 29 770 eurosta, jolla saa 1,6-litraisella ja 105-hevosvoimaisella dieselillä moottoroidun version.

Meillä on koeajossa nelivetomalliston tehokkain eli 184-hevosvoimaisella dieselmoottorilla varustettu Octavia, joka on aina varustettu kuusiportaisella DSG-kaksoiskytkinvaihteistolla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Auton takapuolituntuma on mukavan napakka mutta silti sopivan kimmoisa, josta osakiitos menee maltilliselle rengaskoolle. Koeajoautossa on lisävarusteena Dynamic Pack, joka sisältää mm. sportti-istuimet edessä. Se on ehdottomasti suositeltava valinta autoon, sillä istuimissa on sekä mukavasti tukea että pehmeyttä.

Koeajossa nyt -sarjassa kerromme autoista, jotka ovat koeajossamme juuri tällä hetkellä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin. 

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.