Kysymys:

Tuulilasi lehden sisältö on mennyt ihan järjettömäksi.

Uusimmassa numerossa on varmaan 10juttua erilaisista audeista, joita on koeajettu jo tänä vuonna lähes joka numerossa. Erona aikaisempiin juttuihin on lähinnä autojen väri. Saan audin mainoslehden ihan ilmaiseksisikin jos kiinnostaa. Lisäksi jutut ja mainokset seatista,skodasta ja siinähän se uusin numero sitten olikin.

Juttuja käytetyistä ja ns.tavan kansan autoista kiitos. Nyt oli uhrattu 2sivua citikan C5. Miksi esim. kestotestiin ei ole otettu suurta menestystä saanutta auris hybridiä. Siksikö ettei siinä ole todennäköisesti vikoja? numerosta toiseen ajetaan erivärisiä volkkareita ja audeja ei kiitos. Turha lehden väittää olevansa "puolueeton".

Tapio Ketonen:

Vastahan Kestotestissä oli Prius, Auriksen hybriditekniikka on täsmälleen samaa. Tavallinen Auris on juuri tulossa Kestotestiin. Audilta on tullut paljon uusia malleja, ja kaikkiaan Audi on menestynyt kaupallisesti hyvin niin Suomessa kuin muuallakin. On siis aika hyvät perusteet olettaa, että Audi kiinnostaa aika monia. Jos joku vihaa kyseistä merkkiä, niin omapa on asiansa. Me pyrimme kertomaan sellaisista autoista, joiden arvioimme kiinnostavan lehden lukijoita.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.