Kysymys:

Tämä ei varsinaisesti ole kysymys, mutta en käytä Facebookia ja haluan tuoda mielipiteeni esille Facebook pakko kysymykseen. Olen aktiivisesti seurannut Kysy Ketoselta palstaa jo vuosia ja olen sitä mieltä, että tämä Facebook kommentointi on erinomainen juttu. Varsinkin loppuaikana meni vanhalla sivustolla kaikki kommentoinnit aika pahasti överiksi. Mutta ei ole tänäpäivänä ihme, kun pääsee kuka tahansa kirjoittelemaan tekaistulla nimimerkillä mihin tahansa ja mitä tahansa. Joitain vuosia sitten kommentointi oli vielä asiallista.

Tapio Ketonen:

Jonkin verran tilannetta auttaisi, jos kommentointi edellyttäisi kirjautumista Tuulilasin sivustolle. Mutta aivan kuten tuolta keskustelupalstalta näkyy, sielläkin on aika villejä ja omituisia kommentteja. Niiden esittäjät ovat suurimmaksi osaksi kirjautuneet käyttäjiksi jollakin tekaistulla nimellä. Se on mahdollista myös Facebookissa.

Ihmeellisimpiä kommentteja poistimme vanhastakin järjestelmästä, ja joitakin käyttäjätunnuksia lukitsimme, mutta Facebookissa se lienee hankalampaa. On myös totta, että läheskään kaikki eivät halua kirjautua Facebookiin. Niinpä nämä kommentit jäävät näkemättä.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.