Kysymys:

Miksen saa kommentoida ilman Facebookkia????
En halua kertoa koko elämääni Amerikkalaiselle jättiyritykselle, joten en omista Facebookkia. Ennen osallistuin keskusteluihin täällä "kysy Ketoselta" palstalla ahkerasti, mutta nyt en voi kuin lopettaa.

Harmi..

PS.
Tässä viimeisin kommentti jonka koitin laittaa vastaukseenne verkkosivustosta:
"Teillä on nyt vaikka mitä sosiaalista kytkentää täällä sivuilla. Eli te tavoittelette sosiaalisuutta ja paljon käyttäjiä sivustolle. Tällöin juuri ne käyttäjille näkyvät käyttöliittymät ovat ne kaikkein tärkeimmät. Muuten käyttäjät voivat kaikota muille saiteille. Ymmärrän että teillä ei ole itsellä aikaa, mutta kertokaa ihmeessä pomoille, että teettävät jotain osaavilla kavereilla.

Harmittaa ihan hyvän lehden verkkosivun puolesta.

Nimim. kestotilaaja vaikken edes Suomessa enää asu."

Tapio Ketonen:

Olen täsmälleen samaa mieltä. Facebook-kommentointi on ns. syvältä. Mutta joku viisaampi on meillä päättänyt, että se sosiaalinen media on hienoa ja se oikea tapa hoitaa kommentoinnit, eikä sitä päätöstä näemmä haluta muuttaa. Homman epäonnistuneisuus nähtiin jo elokuussa eli pian uudistuksen jälkeen.

Mutta mitäpä se asia oikeastaan minulle kuuluu, minä en vastaa sivustosta, minä vain kirjoitan. Tosin kysymyspalstan kommentointi on käytännössä loppunut. Vanhan sivuston aikaan kommenteissa tuli hyvinkin nopeasti oikaisua, jos elikkä kun vastasin tai selostin jotakin päin prinkkalaa. Nyt hyvin monet asiantuntevat lukijat toimivat juuri kuten sinä, eli eivät ole mukana Lärvikirjassa (Facebbok), eivätkä pääse kommentoimaan.

Sivuston uudistuksen seurauksena on ollut, että kommenttien määrä on romahtanut. Toinen ongelma on, että Facebook-kommentit, sen kerran kun niitä joku on lähettänyt, eivät näy mobiililaitteissa siten, että niitä voisi lukea. Kolmas ja pahin ongelma on, että sivustossa olleet vanhat jutut ovat nyt suurimmaksi osaksi tavoittamattomissa. Google löytää vielä joitakin Tuulilasin netissä olleita juttuja, mutta sitten vastaukseksi tuleekin: Oho! Sivua ei löytynyt.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.