Kysymys:

Miksei kysymyksen vastausta voi kommentoida, muuta kuin Facebookin kautta.En viitsisi tehdä tiliä sinne.
Kommentti koski tuota Hondan ohjausta, laitan sen tähän:
Nähtävästi se on "ominaisuus". Itselläni on Honda Jazz, uutena hankittu, siinä on sama ikävä piirre uudesta asti, ohjaus ikäänkuin jumittaa keskivaiheilla, se tekeen maantieajon ikävänpuoleiseksi. Kaupunkiajossa sitä ei huomaa ja siihen on jo maantielläkin aika hyvin tottunut. Oletan sen johtuvan sähköisestä ohjaustehostimesta, joka "ei ole toiminnassa" suoraan ajettaessa, ikäänkuin tehostajaa ei olisi ollenkaan ja sitten kun tekee pienen ohjausliikkeen niin tehostus tulee mukaan, eli keskialueella tarvitaan enemmän voimaa. Suoraanajosta ilmiö tekee epävarman tuntuisen.Lieneekö Civicin ohjauksessa samanlainen rakenne?

Tapio Ketonen:

Tuosta kommentointimahdollisuuden lisäämisestä on ollut suunnitelmia, ja se lienee tulossa. Valitettavasti koodaajillamme on kädet täynnä työtä yhtiön muiden nettipalvelujen kanssa, joten olemme näissä parannuksissa aika pitkällä jonotuslistalla. Olisi toivottavaa, että se kommenttimahdollisuus saataisiin, sillä usein kommentit täydentävät vastauksia ja jopa oikaisevat niissä olleita virheitä. Näiden kysymysten lukijat eivät yleensä taida olla innokkaita Lärvikirjan käyttäjiä, joten nykytilanteessa kommentit jäävät yleensä tekemättä.

Todennäköisesti kommentointi tulee vaatimaan käyttäjätilille kirjautumisen, vaikkei vanhallakaan saitilla nimettömistä kommentoijista ollut kovin paljon hankaluuksia. Yleensä kirjoittajat ovat olleet asiallista porukkaa.

Tuo ohjauksen yliherkkyys voi tosiaan johtua myös sähköisestä tehostimesta. Minulla ei ole kokemuksia tavallisesta Jazzista eikä 2005-mallisesta Cicivistä, mutta 2012 Civicisssä ei tuollaista kiusaa ollut, ei liioin Jazz Hybridissä, joka oli mukana Ekoautovertailussa viime talvena. Ei tehostuksen puute sinänsä kuitenkaan minun mielestäni voi olla syy tuollaiseen nykivään ohjaukseen. Normaalissa ajossa pieni suunnan korjaus tarvitsee niin vähän voimaa, ettei siinä tehostusta tarvita. Mutta jos ohjaustehostimen toimintaa ohjaava kytkin toimii liian herkästi ja antaa tehostimelle liian voimakkaan toimintasignaalin, silloinhan menosta tulee tuollaista kantikasta.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.