Kysymys:

Terve Ketonen !
Millä perustelet etteivät Corolla kuskit ymmärrä mitään ajo ominaisuuksista ??
Ompa todella törkeää !! häpeäisit.
Samalla menttaliteetilla Volvo kuskit homoja ... onko kivaa ??
Menisit jo eläkkeelle.
Miksi lehtenne on aina ollut Toyota vastainen ??

Tapio Ketonen:

Missähän olen väittänyt, etteivät Corollakuskit ymmärrä ajo-ominaisuuksista? Kirjoitin, että suurin osa autoilijoista ei ymmärrä ajo-ominaisuuksista mitään. Tämä porukka on aika lailla suurempi kuin pelkästään Corollan käyttäjät. Ajo-ominaisuudet eivät suurinta osaa autoilijoista suuremmin kiinnosta niin kauan kun ne ovat riittävät eivätkä tee ajamista hankalaksi. Toki ominaisuudet kehittyvät koko ajan, ja siinä sivussa tuo normaalina pidetty tasokin nousee. Vuoden 2013 Corolla on paljon vaivattomampi ja vakaampi ajettava kuin vuoden 1967 Corolla.

Corollan pitkäaikainen suosio on kuitenkin perustunut ennen kaikkea auton luotettavuuteen ja useimpien käyttäjien tarpeet täyttäviin ominaisuuksiin. Se ei koskaan ole edustanut huippua ajo-ominaisuuksiltaan kuten esimerkiksi Alfa Romeon autot. Jostsin syystä Alfojen suosio on kuitenkin jäänyt tuntuvasti Corollaa heikommaksi.

Volvokuskien seksuaalikäytökseen en minä ole ottanut kantaa, tuo on sinun kantasi.

Eläkkeelle lähden sitten kun lähden, siihen ei joku nimettömänä esiintyvä lukutaitorajoitteinen vaikuta vähäisimmässäkään määrin.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.