Kysymys:

Kerropa, voisiko Tuulilasi joskus julkaista vertailutestin kalleimmista edustusautoista, tyyliin "parasta mitä rahalla saa" Tarkoitan nyt lähinnä autoja kuten ässä-Mersu, 7-Bemari, Audi A8, Lexus, Jaguar XJ ym. Tiedän että näillä testeillä on vähän käytännön merkitystä autojen pienien myyntimäärien takia, mutta monia varmaan silti kiinnostaisi lukea, vaikkei itse ikinä ratin taakse pääsisikään. Muistaakseni viimeinen kunnollinen tällainen vertailu oli 1993 Tekniikan Maailmassa, joten aika ainakin rupeaisi olemaan kypsä tällaiselle testille. Että onko kyseisen tyylistä testiä odotettavissa joskus lähitulevaisuudessa??

Tapio Ketonen:

Ajatus on varmasti todellisia autofriikkejä innostava - mutta... Keskustelimme asiasta toimituksessa. Asiaan vaikuttavia seikkoja on paljon, niistä ei vähämerkityksellisin ole lehden sivumäärä. Liäsksi monien lukijoiden mielestä meidän tulisi ensisijaisesti kiinnittää huomio autoihin, joita ostetaan eniten (kuten itsekin arvelit). Kieltämättä meitä itseämme myös kiinnostavat hiemen erikoisemmatkin autot.

Lopullista vastausta et nyt saa, mutta kyllä ideasta jäi meille ajatus mieleen. Keksimme jopa tapoja, joilla asiaa voisi ainakin jossakin määrin valaista. Joudut siis vielä odottamaan.

¨
Olet varmaan kuitenkin huomannut, että vaikka laajoja vertailutestejä kalleimmilla edustusautoilla emme olekaan tehneet, olemme aika ajoin sentään kertoneet koeajoin kokemuksia sellaisista.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.