Kysymys:

Citroenin kestotestissä kirjoitatte radiosta: "Keskipitkätkin ovat mukana turhana painolastina".Saanen olla eri mieltä. On mukavaa, kun tulee iltalaivalla Tukholmaan tarkoituksena ajaa yötä myöten Helsinborgiin, kuunnella keskiaalloilla suomenkielistä radio-ohjelmaa. Tulee uutisia ja puheohjelmaa. Olimme syyskuussa Lofooteilla ja ohjelma kuului sielläkin pimeän aikaan.Itselleni ei tulisi mieleenkään valita radiota ilman ka-aluetta. Luultavasti en ole ainoa.

Tapio Ketonen:

Niin, kyllähän tuo tietenkin on totta. Ongelma vain on se, että keskipitkillä äänenlaatu on surkea verrattuna ulaan, että sitä ei juurikaan tule kuunnelluksi. Kyllähän Ruotsin radio-ohjelmat ovat minunkin mielestäni aika surkeita, mutta kyllä sieltä sentään uutisissa kerrotaan tärkeimmät asiat. Suomen asioista tietenkään ei kerrota juuri mitään.

Kirjoitin tuon arvion pelkästään oman mielipiteeni perusteella, eikä se kanta tietenkään sido muita. Toki käyttäjän omat mieltymykset ja tarpeet ovat ensisijaiset, lehtijutuissa tahtoo joskus asioita tulla käsitellyksi turhan yksipuolisesti.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.