Kysymys:

Kerropa,
Teillä on kuulemma ollut juttu lehtenne numerossa muuttoauton tuonnista ulkomailta. Missä numerossa? Onko ko. numeroa mahdollista saada teiltä tai valokopioita jutusta?

Tapio Ketonen:

Asiaa on käsitelty useissa Tuulilasin numeroissa. Laaja juttukokonaisuus on esimerkiksi Tuulilasin numerossa 4 vuodelta 2000. Siinä kerrotaan, kuinka ostettava auto etsittiin ja ostettiin Saksasta, millä tavoin hoidettiin paperit kuntoon, kuinka auto katsastettiin ja tuliko auto halvemmaksi kuin Suomesta ostettuna. Lopuksi on kerrottu malliesimerkin avulla, kuinka laaditaan valitus tullilaitoksen tekemästä autoveropäätöksestä.

Lisää asiasta tulee myös tänne nettipalveluumme pian. Seuraa aktiivisesti palvelumme uutissisältöä. EU:n tuomioistuin antaa nimittäin pian ennakkopäätöksen Suomen autoverosta valittaneelle henkilölle. Tiedot päätöksestä tulevat uutisina Valokeilan uutispalstalle.

Kun maksurutiinit saadaan kuntoon täällä nettipalvelussa, tarjoamme yksittäisten juttujen hankintamahdollisuuden täältäkin.

Lehden saamiseksi arkistosta tai valokopion toimittamiseksi tarvitsemastasi jutusta, tarkenna toivettasi, lähetä se ja omat osoitetietosi. Vastaanottaja on: Paivi.Turtia@A-lehdet.fi. Jos lehtiä on vielä postitettavaksi, teemme joko sen tai vaihtoehtoisesti kopioinnin yksittäisestä jutusta maksullisena palveluna. Asia hoituu e-maililla tai myös puhelimessa (09-7596 291).

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.