Kysymys:

Kerropa, jos kysymykseen on sellainen yleisempi vastaus, niin saako siitä
kuitenkin sähköpostilla tiedon että mistä vastaus löytyy?

Eli tuossa kysmysehdoissa kohdassa 2 mainittu juttu.

Tapio Ketonen:

Ikävä kyllä ainakaan toistaiseksi sähköpostilla ei saa mitään vastauksia. Nettipalvelumme kyllä näemmä kysyy sähköpostiosoitteen, mutta ne osoitteet jäävät toistaiseksi johonkin serverin uumeniin, me täällä toimituksessa emme pääse niihin millään keinolla käsiksi! Olemme kyllä esittäneet asiasta toivomuksen eteenpäin, mutta saapa nähdä, toteutuuko tuo toivomus. Joskus tämä it-tekniikka on tällaista.

Mutta ylipäänsä jos kysymys on jotenkin järkevä, kyllä siihen pyritään vastaamaan. Tietenkin on niin, että jos kysyjä on osoittanut kysymyksen selvästi väärään osastoon, niin me kyllä siirrämme sen siihen osastoon, johon katsomme sen kuuluvan. Osastojakomme on kuitenkin mielestämme sen verran selkeä, ettei suurempia ongelmia vastauksen löytämisessä pitäisi ilmaantua.

Vastaukset kysymyksiin tulevat vaihtelevalla nopeudella. Joskus vastaus saattaa tulla jopa miltei heti, joskus se taas saattaa viivähtää pitempäänkin. Tämä riippuu siitä, millaisia kiireitä kyseiseen kysymykseen vastaamaan pystyvällä toimittajallamme on.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.