Kysymys:

Onko teillä "naisten autopalstaa?" Olen juuri vaihtanut työsuhdeautoni Alfa 156:sen Citikan C5 farmariin. Haluaisin kertoa miksi, ensivaikutelmat ja vertailut.
Terv. Annamaija

Tapio Ketonen:

Hei Annamaija!

Hauskaa, että naisetkin ovat löytäneet Tuulilasin nettipalvelun. Mieluusti me "naisten sivut" tekisimme, mutta siihen liittyy muutamia pulmia. Vaikka autoasioita helposti pidetään "miesten" juttuina, me emme niin ajattele. Eivät nämä asiat ole sukupuolesta kiinni. Sivut palvelevat siksi nykyiselläänkin autoista kiinnostuneita sukupuolesta riippumatta.

Ounastelen myös, että naisten sivuille viestejään, kommenttejaan ja kysymyksiään saattaisivat lähettää myös miehet naisten "salakaavussa". Ainakin vuorovaikutteisista sivuista tulisi helposti paikka, jossa miehet huvittaisivat itseään esittäimällä "tyhmiä" kysymyksiä.

Muutoin ajatus on erinomainen. On vain kaikki syy pohtia, kuinka toiveesi toteutettaisiin parhaiten. Nyt ideasi siirtyi "mietintämyssyyn". Joskus sieltä tulee nopeasti ratkaisuja, usein taas aikaa kuluu kuin autoveroa uudistettaessa.

Ystävällisin terveisin

Jorma Viitanen

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.