Kysymys:

Haluaisin tietää mitä tapahtuu kestotestissä oleville autoille kestotestin jälkeen. Palautatteko autot liikkeseen jossa ne myydään esim käytettyinä.

Ps. Olen todella iloinen näistä internet sivuista.Nämä ovat asialliset ja helppokäyttöiset. Kouluarvosanalla 9½.

PPS. Tuulilasissa on ollut kirjoituksia Delta-auton huonosta palvelusta. Kajaanissa toimivan Kainuun Takuuauton toiminta on ollut hyvää. Siellä auto on aina tullut kerralla kuntoon eikä ole tarvinnut autoa kuljettaa koko ajan korjaamolla. Että sellaista Kajaanissa.

Hyvää tulevaa autoiluvuotta kaikille Tuulilasin ja sen webbisivujen lukijoille sekä sinne toimitukseen!!

Tapio Ketonen:

Kestotestiautot ovat nykyisin vuokralla maahantuojilta tai heidän rahoitusyhtiöiltään. Niinpä testin päätyttyä autot palautuvat maahantuojille, jotka myyvät ne edelleen, joko suoraan yksityisille käyttäjille tai sitten piirimyyjien kautta.

Ongelmana autojen suoralle myynnille on se, että autot ovat testin jälkeenkin aika kalliita, joten suoralla kaupalla ilman vaihtoautoa ostavia ja käteisellä maksavia ostajia on harvassa. Sinänsä Tuulilasin Kestotestissä ollut auto on hyvä ja turvallinen ostettava, koska kaikki on kerrottu lehdessä. Autosta ei esimerkiksi ole purettu moottoria piruuttaan,vaan se on luotettavassa käyttökunnossa.

Tuo autoliikkeen palvelu on hankala asia, aika usein käy niinkin, että joku on tyytymätön, joku toinen taas erittäin tyytyväinen saman liikkeen palveluun. Onnellakin on osansa asiaan, joskus korjaukset onnistuvat, joskus taas eivät.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.