Kysymys:

Miksei kysy Ketoselta juttuja voi hakea hakusanalla. Kysymykseeni on jo vastattu, mutta en löydä vastausta enää mistään. Liikaa dataa...

Tapio Ketonen:

Kyllähän tuota "dadaa" jo on aika lailla, joten asiaa haastelet. Hakutoiminto olisi kyllä paikallaan. En kuitenkaan uskalla luvata sellaista, palvelussamme on monta muuta ja toiminna kannalta tärkeämpää kehitämiskohdetta, että haun saaminen voi viedä aikaa melkoisesti.

Laskiskelin tuossa, että kaikkiaan tällä osastolla on vastaukset tämä mukaan luettuna 1319 kysymykseen tai kommenttiin. Ne jakautuvat aihepiireittäin seuraavasti:
Tekniikka 241
Tyyppiviat 229
Muuta 178
Huolto-ohjeet ja vinkit 134
Käytetyt autot 122
Uudet autot 98
Renkaat 89
Tuulilasi-lehden jutut 88
Varusteet 83
Huoltopalvelut, varaosat ja tarvikkeet 36
Tuulilasin verkkopalvelun jutut 20

Vastaamattomia kysymyksiä oli joulupäivänä 193, ja mikä ilahduttavinta, käytännössä kaikki olivat erittäin asiallisia. Henkilökohtaisesti tai lehden tekijöille yhteisesti v****ilevia viestejä tulee äärimmäisen harvoin, mikä on tietenkin mukava asia. Niinpä niiden poistaminen ei pahemmin mieltä rasita.

Ikävintä on se, että aika ei tahdo riittää vastaamiseen. Monet vuoroaan odottavista kysymyksistä ovat tietenkin jo vanhentuneet, ja moni on pettynyt, kun vastausta ei ole kuulunut. Suurempaa selvittelyä vaativat kysymykset tahtovat jäädä roikkumaan, ja vapaapäivinä ei asioiden tarkempaan penkomiseen oikein ole mahdollisuuksia, kotona oleva käsikirjasto kun on rajoitettu.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.