Kysymys:

Onko siellä TL:n toimituksessa jotakin syvällisempää empatiaa pieniä autoja kohtaan? Uudessa lehdessä neliveto testin yhteydessä päästiin taas kerran rokottamaan Suzukia vaatimattomista takatiloista. Ihan tosi hei, jokainen lehden lukija tietää aivan varmasti, että kyseinen auto on tarkoitettu yhdelle tai kahdelle hengelle. En edes voisi kuvitella, että joku haluaisi, joko laittaa, tai sitten edes matkustaa siellä takana. Tämä näkemys siitä, että pikkuautossa pitäisi olla hyvät takatilat on jotenkin viime aikoina korostunut lehdessänne. Jotekin minusta tuntuu, että siellä ei oikein ole ajateltu mihin käyttöön esim. Mini ostetaan, ei varmastikkaan nelihenkisen perheen ainoaksi autoksi.

Tapio Ketonen:

Empatiaa? Se määritellään seuraavalla tavalla: empatia (< kreik.), lat. empathia, eläytyminen toisen ajatuksiin, myötäeläminen

Kyllä varmasti meillä on sitä myötätuntoa ja -elämistä, mutta jos kerran autossa on huonot takatilat, miksi sitä ei saisi sanoa? Ja jos toisessa pikkuautossa on hyvät takatilat ja toisessa ei, niin nimenomaan vertailussahan tämä pitää tuoda julki.Vertailun tehtävähän on tuoda esiin autojen kaikki ominaisuudet mahdollisimman monipuolisesti.

Ei vertailussa määrätä, millaisia autoja itsekunkin pitäisi ostaa. Sen tarkoitus on jakaa tietoa tasapuolisesti autojen ominaisuuksista. Tämän tiedon perusteella ostaja siten voi tehdä valintansa ihan itse ja päättää, mihin hän autoaan käyttää.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.