Kysymys:

Pitäisköhän Tuulilasin palkata lisää porukkaa että jäisi enemmän aikaa vastailla näihin nettikysymyksiin ja esim. parantaa taas käytetyllä 10.000 km juttusarjan remonttijuttuja?

Tunnutte valittavan kiirettä ja ajanpuutetta tuon tuostakin vastauksissanne ja Primeran 10.000 km testi oli aika laiha juttu, samoin taitaa käydä tuon Mondeon kanssa.

Ottakaa taas joku hieman vanhempi auto, n. 10 vuotta vanha tavallinen auto käytetyn 10.000 km testiin ja tehkää tarkempia kuvauksia vikojen korjauksista, kiitos.

Tapio Ketonen:

Mondeon testistä tulee aika vähävikainen, kuten toki tuollaisen auton kohdalla pitääkin. On muistettava, että auto hankittiin aivan muista syistä. Noin uusi ei ole kovin otollinen testattava.

Sen sijaan Primera edusti kyllä juuri oikeaa ikäluokkaa. Kyllähän tuollainen kymmenvuotias jo alkaa olla sellainen, että siinä riittää rakentelua. Auto oli kuitenkin mukavan vähävikainen, joten juttua korjauksista ei tullut. Ongelmana on sekin, että jos auto toimii hyvin, ja on luotettava, kilometrit kertyvät niin nopeasti, ettei siinä paljon ehditä korjailemaan.

Valitettavasti rakentelu kaatuu sen yhden ja saman henkilön niskaan kuin nämä nettivastailutkin, joten Mazda 626:n tai Opel Kadettin kaltaiset projektit jäävät kyllä jatkossa tekemättä. Primerassa olisi kyllä ollut jutun juurta esimerkiksi lukkojen korjaamisesta, mutta se nyt jäi myöhempään vaiheeseen.

Ajanpuutetta ei tietenkään saisi valitella, olisi parempi vain yksikertaisesti vastailla vähemmän. On muistettava, että nämä nettihommat tulevat normaalitöiden lisäksi, ja koska tästä ei talolle tule käytännössä juurikaan tuloja, ei lisäporukan pestaaminen ole mahdollista. Mutta eipä tuo ykköskilpailijamme näytä panostavan nettipalveluun senkään vertaa kuin me.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.