Kysymys:

Liikesalaisuus eli CIF hinta sekä kate ja paljon muuta tietoa löytyy vapaasti netistä. Voitteko julkaista lehdessä tai voiko linkin laittaa sivuillenne? Näin jokainen voi päätellä ainakin katteista missä kannattaa asioida/tinkiä!

Lopuksi; miksi kuluttajat joutuvat maksamaan veroa maahantuojan ilmoittamasta "tax free" hinnasta vaikka EU kieltää vähittäisportaan vaikutuksen kuluttajaan nähden. Verohan vähintään kaksinkertaistuu vaikka kuluttaja tuo itse auton maahan.

Taulukko löytyy:
www31.brinkster.com/autovero

Tapio Ketonen:

Hmm... mikähän homma tuo oikein on? En nyt kuitenkaan ihan vielä noin vain usko, että tuossa osoitteessa olisi jokin lopullinen totuus asiasta. Netissä kun kuka tahansa voi julkaista ihan mitä tahansa.

Suosittelen tervettä lähdekritiikkiä tuon antamasi nettisivun tietojen suhteen ainakin niin kauan, kun ei ole tiedossa, kuka sivun on tehnyt ja mistä tiedot ovat peräisin.

Tuota loppuosaa en ymmärtänyt. Eihän tax free -hinnasta joudu maksamaan veroa? Ennen vanhaan se oli autoveron määrittämisperusteena, mutta ei enää viime syyskuun jälkeen.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.