Kysymys:

Oli tyrmistyttävää luettavaa uudesta TL:stä Pösön käyttötesti juttu. Ikään kuin pisteenä i:n päälle oli kahden käyttäjän kokemukset, jotka todistivat sen, että nykyisin autot tuupataan markkinoille todella raakileina aihioina. Laatu ei taida enää olla kovinkaan monen autonvalmistajan ykkös prioriteetti. Lapsukset kyllä ymmärtää kun lukee juttuja, jossa autotehtaat kilvan kehuvat, että yhden auton kokoonpano nykytekniikalla kestää alle viisitoista minuuttia!
Olin ajatellut ostaa uuden Pösön, jutun jälkeen olisi varmasti parempi päätyä, joko Mersuun tai Audiin, säästyisin ilmeisesti monelta pieneltä harmilta.

Tapio Ketonen:

Valitettavasti näitä keskentekoisia autoja pääsee markkinoille aina silloin tällöin. Ainakin tähän saakka varmatoimisimmat autot ovat tulleet Japanista, mutta kaikki taas eivät pidä niiden joistakin ominaisuuksista. Eli suo siellä, vetelä täällä. Mutta yksi hyvä keino välttää ongelmia on tietenkin olemassa. Ei pidä ostaa uutta automallia heti sen tullessa markkinoille vaan vasta kahden-kolmen vuoden päästä. Silloin pahimmat lastentaudit on jo saatu kuntoon. Yleensä automalli on parhaimmillaan silloin, kun sen tuotanto on juuri loppumassa.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.