Kysymys:

Mulla on Nissan Almera vm 02. Autolla on ajettu 13 000 km kuuluuko sinun mielestäsi kuljettajan penkin istuin kankaan venyä jo tuossa kilometrimäärässä? Voinko vaatia uutta penkkiä takuuseen?

Sitten toinen asia tästä Nissanin "laadusta" Kun tuossa putsasin auton kojelautaa muovinhoitoaineella niin mittariston lipan kohdalta lähti pinnoitetta pois. Se näkyy valkoisena siitä kohtaa mistä sitä lähti. Kyllä on heikkoa laatua nämä Nissanit.

Tapio Ketonen:

Kankaan pitää venyä, mutta sen pitää myös palautua alkuperäiseen mittaansa. Et voi vaatia uutta penkkiä, mutta voit vaatia merkkihuoltoa korjaamaan verhouksen. On kokonaan heidän asiansa, korjaavatko he sen vaihtamalla penkin tai verhouksen vai korjaavartko he sen muulla keinolla.

Siinä kojelauta-asiassa taidat olla heikoilla. Jos käyttämäsi "muovinhoitoaine" ei ole merkkiorganisaation hyväksymää, niin ainakaan auton takuu ei sitä korvaa. Yleensäkin noiden kemikaalien kanssa pitää olla äärimmäisen varovainen. Uuden auton kojelauta ei kaipaa mitään "muovinhoitoaineita", miedölla pesuaineella kostutettu rätti on riittävä apuväline sisustuksen puhdistamiseen.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.