Kysymys:

Oletteko testanneet Euromaster-merkkisiä renkaita ? Onko kyseessä ns. "halpamerkki"? Ilmeisesti Michelinillä on ainakin jotakin tekemistä tuotemerkin kanssa?

Jos rengas menestyy hyvin etuvetoisella suoritetussa rengastestissä niin tarkoittaako se sitä, että se toimii hyvin myös takavetoisessa ? Vai onko auton alustan ominaisuuksilla ja toimivuudella lopputuloksen kannalta suurempi merkitys kuin vain rengasmerkillä ?
Onko Continentalilta tai Micheliniltä tullut uusia kesärengasmalleja TL 4/2002 testattujen jälkeen T-nopeusluokkaan ?

Tapio Ketonen:

Euromaster on Michelinin rengasliikeketju, joka toimii kymmenessä Euroopan maassa. Suomessa Euromasterilla on nettisivujen www.euromaster.fi mukaan 49 toimipistettä.

Tuollainen määrä liikkeitä riittää jo mainiosti siihen, että kerjulle kannattaa tehdä ikioma rengasmerkki. Omassa merkissä on sekin etu, että näin ei tarvitse myydä Michelin-merkkisiä renkaita halvalla, ja tämä ei halvenna päätuotteen imagoa. Ilman muuta ko. renkaat ovat Michelinin tuotantoa.

Tärkeimmät ominaisuudet toimivat sekä etu- että takavetoisilla, siis märkäpito ja vesiliirto. Joitakin pieniä eroja saattaa olla , mutta yleensä takavetoinen ei ole niin herkkä renkaille, että asialla olisi käytännön merkitystä.

Valitettavasti aika ei riitä sen seuraamiseen, mitä markkinoilla tapahtuu. Suosittelen etsimään tietoa uutuuksista joko lehtien ilmoituksista tai valmistajien nettisivuilta.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.