Kysymys:

Tämä asia ei nyt ehkä kuulu ihan sinun vahvimpiin osaamisalueisiin mutta yritetään nyt kuiteskin. Siis näin eräänä päivänä töllössä mainoksen uudesta peugeot 307:sta. Siinä intialainen kaveri rusikoi oman autonsa muistuttamaan sitä peugeottia. Oikeastaan kiinnostais 2 asiaa: jos voisit kertoa sen kappaleen nimen ja esittäjän, joka soi siinä mainoksen lopussa kun kaveri ajelee modifioidulla autollaan. Ja toisaalta jos kertoisit että minkähänlaisia välineitä tarvitseisin että saisin 87-vuosimallin corollan 307:n näköiseksi.(norsua ei ole käytettävissä niinkuin siinä mainoksessa).

Tapio Ketonen:

En todellakaan ennätä juurikaan katsella telkkaria, enkä siis ole ko. mainosta nähnyt. Kysyin asiaa Maan Autosta, ja sieltä kerrottiin, että kyseessä oli Peugeot 206:n, ei 307:n mainos.

Kysymästäsi kappaleesta sain seuraavat tiedot: Musiikin esittäjä on Bhangra Knights ja kappaleen nimi Husan. Säveltäjät ovat Jeroen den Hengst ja Niels Zuiderhoek. Kappaleen julkaisija on Strengholt Music Publishing.

Se toinen asia: Hyvä luottokortti, esimerkiksi kultainen American Express on helpoin väline. Sillä saa vanha auton muuttumaan ihan minkä näköiseksi tahansa. Toki ihan tavallinen pankkikorttikin riittää, ainahan sitä tilillä yhden auton hinnan verran pitää olla vararahastoa!

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.