Kysymys:

Ei heti kysymystä vaan kiitos vastauksesta. Voin hyvin kuvitella, että tälle palstalle tulee paljon kysymyksiä, joiden lukemiseen, tiedon hakemiseen ja ja vastauksen kirjoittamiseen menee sangen paljon aikaa. Mutta uskollisesti olette jaksaneet tätä palstaa ylläpitää, suuret kiitokset siitä. Hyvää kesän jatkoa ja intoa työhönne.

Ai niin, autovertailuja tuli mieleeni. Jossakin vaiheessa on varmaan tulossa pienten tila-autojen vertailu, onhan VW Touran tullut markkinoille, samoten Daewoo ja Opel Meriva, Fordin on tulossa Focukseen pohjautuva malli, Scenic on uusiutumassa jne. Jos ja kun sellainen vertailu tehdään(resursseista riippuen tietysti), niin voisiko "mustana hevosena" olla Hyundain Trajet, se kun taitaa olla hinnallisesti aika lähellä Tourania, joka onkin järkyttävän kallis kokoluokkaansa nähden. No, varuste-erot ovat tietysti oma lukunsa.

Miltä muuten kuulostaisi vertailu sama malli, eri moottorivariaatiot (koko, bensa-diesel), saisipa tutkittua tietoa, mikä moottori antaa "parhaan vastineen" rahalle.

Tapio Ketonen:

Kiitos ideoista!

Tila-autot kiinnostavat meitä, eiköhän sopiva vertailu käynnisty, kun uusia malleja on saatu maahan. Päätopimittaja on henkilö, joka viimekädessä tekee/ siunaa asiaa koskevat päätökset - meitä kuunneltuaan.

Olet oikeassa siinä, että meidän tulisi tehdä vertailuja myös eri moottorivaihtoehtojen välillä. Käypä vilkaisemassa onko verkkopalvelumme B/D- vertailulaskin nyt parempi kuin aikaisemmin. Haluaisimme saada siitä hieman palautetta.

Jorma Viitanen

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.